Rulmenti MOSAIC Super Ceramic pro J. Sarmiento - Abec7

Rulmenti MOSAIC Super Ceramic pro J. Sarmiento – Abec7

250 lei 150 lei

Rulmentii Super Ceramic sunt cei mai de calitate rulmenti pe care brandul Mosaic ii ofera. Au bilutele din material ceramic, ceea ce inseamna ca te vor tine mult mia mult timp si nu-si vor pierde din finete, sunt cei mai uori rulmenti pe care ii veti gasi pe piata la aceasta ora,  , au shielduri care se pot indeparta pentru a putea fi curatati mai bine, vin tratati cu un lubrificant folosit in industria curselor auto si bineinteles in set de 8 bucati.

Este cel mai de top rulment Mosaic. Try them!

LAST SET ON STOCK!

REDUS

Descriere

Mosaic este o companie condusa de skateri, si este una care face produse hardware premium! Teamul este si consiliul director al firmei iar cand ai rideri ca Jaime Fontecilla, Tyler Surrey, Javier Sarmiento, Madar Apse si multi alti care-si spun si impun parerea despre produsele lor , iasa fara indoiala niste produse super bune.

Pro model, recomandat de Javier Sarmiento, legenda a Macbei, Rulmentii Super Ceramic sunt cei mai de calitate rulmenti pe care brandul Mosaic ii ofera. Au bilutele din material ceramic, ceea ce inseamna ca te vor tine mult mia mult timp si nu-si vor pierde din finete, sunt cei mai usori rulmenti pe care ii veti gasi pe piata la aceasta ora,  , au shielduri care se pot indeparta pentru a putea fi curatati mai bine, vin tratati cu un lubrificant folosit in industria curselor auto si bineinteles in set de 8 bucati.

Este cel mai de top rulment Mosaic. Try them!

Detalii si pe http://mosaicsb.com/ !

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Rulmenti MOSAIC Super Ceramic pro J. Sarmiento – Abec7”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse similare...

0
0
Total: 0 lei
  • Niciun produs în coș

HOME

 

BLOG