Complet Emillion Skateboards - Aero - 8 (TRANSPORT INCLUS)

Complet Emillion Skateboards – Aero – 8 (TRANSPORT INCLUS)

350 lei 250 lei

LICHIDARE DE STOC!

Emillion skateboards este o firma de skateri din Germania care este intr-o continua ascensiune. Exista din anul 2007 si nu este doar o firma ,este o familie formata din unii din cei mai buni rideri din Germania ca: Alex Mizurov,Ben Dillinger, Florian Westers, Lea Schafer…si tanarul rider super talentat roman Vladi Bojan.

Toti au contribuit la creare formelor placilor si graficilor. Placile sunt facute din artar canadian din cea mai buna calitate si exista seria Fibertech care pe langa artar canadian mai are si un strat de fibra de sticla pentru mai mult pop si durabilitate. Check it out!Emillion skateboards este o firma de skateri din Germania care este intr-o continua ascensiune. Exista din anul 2007 si nu este doar o firma ,este o familie formata din unii din cei mai buni rideri din Germania ca: Alex Mizurov,Ben Dillinger, Florian Westers, Lea Schafer…

Toti au contribuit la creare formelor placilor si graficilor. Placile sunt facute din artar canadian din cea mai buna calitate si exista seria Fibertech care pe langa artar canadian mai are si un strat de fibra de sticla pentru mai mult pop si durabilitate. Check it out!

REDUS

Descriere

LICHIDARE DE STOC!!! TRANSPORT INCLUS IN PRET!

Un raport excelent calitate/pret, realizate din 100% artar canadian – standard concav, calitate premium!.

Completul are urmatoarele caracteristici:

-placa medium concave,dimensiuni: 8 inch are 7 straturi din artar canadian cu griptape  cu un design excelent.

-axe 5.25 low, duritate gume: 86A

-roti „Emillion” de 53X29 mm, duritate 101A.

-rulmenti ABEC 7.

-suruburi cu imbus de 1 inch + stikere.

Completul se adreseaza tuturor celor care doresc un skate complet la un raport calitate/pret foarte bun! Este mai mult decat suficient pentru a invata si a avea fun incercand noi trickuri.

Transport inclus in pret!

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Complet Emillion Skateboards – Aero – 8 (TRANSPORT INCLUS)”

Produse similare...

0
0
Total: 0 lei
  • Niciun produs în coș

HOME

 

BLOG