0
0
Total: 0 lei
  • Niciun produs în coș

HOME

 

BLOG

 

Clubul sportiv Skateboard Transilvania s-a infiintat in 16.06.2008,avand in componenta 5 membri fondatori,toti skateri,toti cu dorinta de a ajuta miscarea skateboard,si nu numai, in Romania.

Acestia sunt: Bogdan Botis,Constantin Bodea, Alex Misan,Dobrota Alexandru si Costea Biogdan, in decursul timpului s-au adaugat si alti membri, cum ar fi Macaria Cristi si alti care provin si din alte sporturi nu doar skateboarding.

Menirea clubului este urmatoarea,extras din statutul clubului:”de a asigura dezvoltarea skateboardingului si a unei baze materiale,terenuri special amenajate pentru practicarea acestui sport”.

 

Obiectivul principal a fost indeplinit si anume: acela de a realiza un skate-park adevarat in Cluj-Napoca, iata ca anul 2012 il aduce si pe acesta. In decursul timpului am realizat numeroase concursuri nationale, Transylvanian Rippers si Rozelor Skate Cup fiind cele mai cunoscute. Anul acesta vrem sa dam drumul unei scoli de skate in Cluj si  a punem la punct un spatiu de dat pe perioada iernii.

 

Dorim sa crestem ca si numar de membri implicati activ in realizarea acestui plan,desi clubul se numeste “Skateboard Transilvania” membri acestuia pot sa fie de oriunde din tara si nu neaparat doar skateri.La urma urmei reprezentam o comunitate care speram ca va creste din ce in ce mai mult. Oricum in acest moment suntem destul de putini,macar sa fim uniti pentru a putea face ceva. Si se pot face lucrui ok in toate orasele tarii pentru ca stim ca toata lumea merita sa aibe conditii de dat , daca iti place sa te dai trebuie sa ai si unde!

Inscrierea in Clubul Skateboard Transilvania se face la shopul Area52. Ca si membrii veti plati o taxa de inscriere de 50 de lei iar anual o cotizatie de inca 50 de lei. In schimbul acestor bani veti primi anumite beneficii precum si tricou, stikere si legitimatie de la club. Mai multe informatii la adresa de mai sus. Intre timp puteti sa ne adaugati si ca prieteni pe facebook://www.facebook.com/skateboardtransilvania

 

Nu uitati - daca sunteti prin Cluj sa dati o tura la noul park din Parkul Rozelor! Ne auzim!

,Echipa Skateboard Transilvania