Botis Bogdan – Big Brother @ Area52

33 de ani, se da pe skate din anul 2000-2001, a reusit sa puna bazele Area52 shop in anul 2007. Tot timpul a fost pro-evolutia skateboarding in Romania si de accea a incercat sa ajute cat mai mult scena de skate. Uneori a fost usor, uneori foarte greu. Pentru el skateboardingul inseamna placere si bucurie pura. Totodata ii place foarte mult snowboardingul iar cand are sansa se da si pe surf, pe care-l considera o experienta unica. Pasionat de natura, o viata activa, arta , este constient ca in tot ceea ce faci trebuie sa existe un echilibru.

Cristi Macaria – friend/rider

25 de ani, din Cluj-Napoca, se da de la 13 ani si are la activ numeroase concursuri la nivel national castigate de-a lungul timpului.  Absolvent al facultatii de sport UBB, Cristi imbina skateboardingul si profesia si a decis sa lanseze o scoala de skate in Cluj, fiind un professor excelent. Pasionat de natura, meditatie, sociabil, cu vizunea de a evolua tot timpul. Riding Jart marimea 8.125. Pentru cursurile de skate sau orice alte intrebari privind domeniul skateboarding il puteti contacta pe mail: cristimacaria@yahoo.com

Cohal Cristian – friend/rider - a.k.a Grasu'

este un rider bine cunoscut pe scena skateboardingului romanesc, dand dovada de devotament si o motivatie admirabila de-a lungul timpului. Munca, dedicatia si timpul investit au dat, inevitabil roade, transformandu-l intr-un skate(r/boarder) versatil destul de complet am putea spune, el descurcandu-se " pe orice teren " / la orice disciplina si acceptand cu bratele deschise orice provocare . Se da de la varsta de 7 ani iar acum are 22. Rider Jart in Romania, Grasu reprezinta in Bucuresti!

Alin Costmatchi – friend/tattoo artist/skater

Skater salbatic din Piatra Neamt,cu nuante de tattoo artist psihedelic .Nascut in oras,dar fascinat de natura. Intrigat de mistere si necunoscut si Interesat de orice, cauta sa traiesca cat mai interesant si sa fie cat mai folositor. Respect!

Afronie Mihai – friend/rider

Salutari, ma numesc Afronie Mihai sau Cimpi, in semptembrie ajung la 20, nascut si crescut in Craiova. Am inceput sa ma dau pe skate la caterinca, cu prietenii la bloc, acum cam 5-6 ani ca mai apoi sa mi dau seama cat de mult imi place sa o fac si sa traiesc asa. Pe langa skate sunt pasionat de arta in general, fotografie si muzica. Iubesc sa calatoresc si sa descopar noi oameni si locuri si incerc sa o fac cat de des posibil.

►    –    Cu crewul din Craiova! Pace!

Vladimir Bojan – friend/rider

Salut ma numesc Bojan Vladimir , am 19 ani, ma dau pe skate de mai bine de un deceniu si ma bucur in fiecare zi de acest sport minunat. Nu de mult am terminat liceul si vreau sa ma axez si mai mult in acest domeniu. Sunt sponsorizat de Area52 de multi anisori si prieten cu Bogdan de si mai multi..Intotdeauna m-a ajutat cu placi , rulmenti, si orice aveam nevoie! Ma dau pe placi Skate Mafia de 8, dar am incercat si alte placi precum Antiz, Habbitat sau Jart care nici ele nu m au dezamagit.. Celor noi in domeniu le recomnad sa se inarmeze cu multa rabdare si cu multa multa dedicatie!Pace tuturor ne auzim la skate!:)

Rares Dumea – friend/muzician/skater

Din Brasov, nascut 1990, in iunie 2002 s-a apucat de skate, din pacate s-a lasat din 2012, dar din fericire s-a reapucat, acum se da pe un Antiz. De ceva timp activez si in domeniul muzical, tot timpul am fost pasionat de aceasta. S-a lasat de skate si s-a apucat de muzica, in 2006 a infiintat formatia Tarabostes HC Punk, iar din 2009 cariera solo cu numele Hiper-Diy-A, muzica experimentala, a terminat liceul Mircea Cristea dupa un an in America, apoi a vrut sa fie asistent medical, dar s-a razgandit si a devenit inginer horticol, astazi face skate muzica si sanantate.

Rares Balarau – friend/artist/skater

Pictor, poet, filozof, este unul dintre artistii echipei. Cu multi ani de skate la activ,in ultimul timp a lasat-o mai moale cu skateul ca sa se focuseze mai mult pe arta. Asta nu conteaza pentru ca Rares a fost si ne este prieten. Cu multe trickuri date doar de el in spoturi care mai de care (inclusiv 13 scari in sediul UBB pe Kogalniceanu), este si persoana ospitaliera la el acasa “crashuind” multi skateri din mai toate orasele tari. Pentru colectionari de arta si nu numai: il puteti contact ape Rares: //facebook.com/Balabinebalarau

Peter Manasses – shop crew/friend/skater

Sunt nascut in Cluj-Napoca, am 20 de ani, ma dau pe skate de aprox. 10 ani, ma ocup de treburile zilnice la skateshop si de CNKRUE,brand-ul local de skate, impreuna cu Szili si baietii. Pentru mai multe detalii despre CNKRUE: youtube.com/cnkrue sau instagram: @cnkrue

Szilard Serestely – friend/media content/skater

Nascut si crescut în Cluj-Napoca. Actiunile mele izvorasc din dorinta de a face o diferenta acolo unde este necesar, cât timp este necesar. Skateboarding-ul m-a  format si ma formeaza.

Raducu Mihai – smallest brother/rider

Sunt din Cluj-Napoca, am 15 ani , metalhead, mare fan Metallica, ma dau pe skate de 7 ani, imi place sa ma dau la concursuri pentru experienta, am si castigat cateva iar placile mele preferate sunt Antiz. Skateboardingul inseamna pentru mine o scapare din realitate si imi place ca prin skate cunosc toate tipurile de oameni. Imi doresc sa evoluez si peste ceva timp sa ajung rider official la Antiz. Imi doresc ca skateboaridingul sa fie considerat un sport in Romania, pentru ca la momentul de fata inca este considerat de multi vandalism. Oricat de frustrat esti, iesi la skate si da-te pentru ca in timp sigur o sa devi bun! Rock on!

0
0
Total: 0 lei
  • Niciun produs în coș

HOME

 

BLOG