Despre RoTric:

 

RoTric este un proiect pornit din dragoste pentru skateboarding. Inseamna prima revista 100% de skate din Romania, prin care se incearca imortalizarea si gruparea in format fizic a unor evenimente importante ale scenei de skateboarding autohtone. Primul numar a fost lansat in vara anului 2016, iar acum vi-l oferim in mod gratuit aici, pentru ca ne place sa impartasim. Al doilea numar este pe teava si va spunem de pe acum ca este un super pas inainte. In spatele revistei se afla Szilard ca editor sef, insa la ea si-au adus aportul mai multe persoane,  prin diferite articole scrise, idei sau poze.

Al doilea numar va putea fi achizitionat de la Area52 shop sau alte shopuri care vor sa fie partenere. Sprijinul vostru este de o deosebita importanta, fara voi neputandu-se continua acest proiect.

Revista abordeaza si o să abordeze teme diverse cu speranța să rezolve blocajele și nelămuririle care sunt pe scena românească de skateboard cu scopul de a o propulsa la următorul nivel. Pe lângă skate o să aruncăm în mix și trupe, artiști, oameni și idei interesante care credem că merită mai multă apreciere.

Planul este să publicăm câte un număr nou la fiecare 2-3 luni, timp în care strângem material de prin toată țara. Spred the word!

Asa ca, dati o mana de ajutor si PUNETI MANA PE NUMARUL 2!

 

0
0
Total: 0 lei
  • Niciun produs în coș

HOME

 

BLOG